6.8.11

Here we are now, entertain us.

Ήμουν έξω με αυτούς που αποκαλώ φίλους μου. Υποτίθεται. Δεν μου προκαλούν και πολύ το ενδιαφέρον,αλλά με κάνουν να γελάω. Που και που. Και καθόμουν δίπλα σε αυτό το άτομο που πάντα θες να δεις καθαρά φιλικά αλλά δεν γίνεται. Χρόνια τώρα,σαν παιχνίδι μου φαίνεται, και αναρωτιέμαι αν μόνο εγώ έχω απελπιστεί. Είναι παράξενο πως τα άτομα που θες να πλησιάσεις περισσότερο είναι και τα πιο απρόσιτα. Ίσως βέβαια ισχύει το αντίστροφο.

Όπως και να έχει, μου φαίνεται τόσο παιδικό αυτό το κρυφτό,και όμως βλέπω να συμβαίνει στους πάντες. Μόνο που συνήθως δεν έχει την ίδια κατάληξη με τις ταινίες. Αυτά τα άτομα που έλκονται πάντα πάσχουν στο ότι ο ένας νιώθει διαφορετικά από τον άλλο. Ή έτσι νομίζει. Ή απλά δεν ξέρει τι γίνεται και το αφήνει στη μοίρα του. Ως πότε όμως θα υποκρινόμαστε ; Δεν νομίζω πως έχει νόημα να ζηλεύεις,να στενοχωριέσαι χωρίς να υπάρχει εμφανής λόγος. Να ξεχνιέσαι που και που με κάτι περιστασιακό,αλλά πάντα να έχεις αυτό το "αγκάθι" να σε ενοχλεί,μέχρι να χαθήτε με τον άλλο. Χωρίς να σου έχει φύγει και το απωθημένο κιόλας.

4 σχόλια:

  1. Κι αν όλη αυτή η έλξη για την οποία μιλάς είναι απλώς εγωιστική αντίδραση που δεν μπορούμε να έχουμε κάτι??
    χμφφ... δεν ξέρω.. δύσκολες καταστάσεις και το αγκάθι όντως πάντα αγκάθι...

    Φιλί Διαμαντένιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σίγουρα,αλλά δεν μας πιάνει με όλα που δεν μπορούμε να έχουμε,πράγμα που σημαίνει ότι κάποια άτομα (στη συγκεκριμένη περίπτωση),μας προκαλούν περισσότερο το ενδιαφέρον,για κάποιο λόγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το όχι το έχεις δεδομένο, κυνήγησε το "ναι" και μπορεί να εκπλαγείς από το αποτέλεσμα. Ισως πάλι, βέβαια, και όχι. Οπως και να'χει, αξίζει την προσπάθεια... σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα προσπαθήσω! σε όλα δεν πρέπει άλλωστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή