4.1.14

Games people play.

Είναι δύσκολο να παραδεχτείς ότι κάποιος σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Όχι όμορφα από ευτυχία, αλλά από ηρεμία. Καμιά φορά το νιώθω και εγώ. Είναι πρωτόγνωρο.

Άλλες φορές στροβιλίζομαι ανάμεσα σε συναισθήματα που πνίγω και απλά κοιτάω εκείνο το πρόσωπο με τα σκληρά χαρακτηριστικά. Ακούω εκείνη τη φωνή που αισθάνομαι να τσακίζει κάτι μέσα μου. Κι όμως καταφέρνω και μαζεύω τα κομμάτια πριν πέσουν, γιατί ελπίζω σε εκείνη την αλλαγή που όχι μόνο θα σταματήσει τα λόγια, αλλά θα κάνει την έκφραση του προσώπου εκείνου του ατόμου μία από τις λιγοστές που έχω δει να βγάζουν αυτού του είδους τη ζεστασιά.


Η έλξη είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Δεν έχει ποτέ την ίδια πηγή, και ποτέ τον ίδιο λόγο. Άλλες φορές σε αναστατώνει, άλλες σε μαγεύει. Σε κάνει ευτυχή, σε στενοχωρεί. Σε κάνει να τολμάς, αλλά και να φοβάσαι. 
Μα όποιος και να είναι ο λόγος που δημιουργείται, απλά έχει τον σκοπό της.

2 σχόλια:

  1. Μη μιλάς άλλο για έλξη... βασανίζομαι... Σε καταλαβαίνω -για άλλη μια φορά- απόλυτα... Και τολμάω παραπάνω από τα όρια μου, αλλά και τρέμει η καρδιά μου από φόβο για οτιδήποτε... Κι έχω φτάσει σε σημείο να λέω, δεν είμαι εγώ για τέτοια, πού ήταν ο παλιός καλός καιρός που έλεγα, α δε μου αρέσει ιδιαίτερα κανείς, τι ευτυχία! Ναι, έχω αυτογνωσία, ξέρω ότι η έλξη είναι Η μαγεία και ειδικά όταν έχει ανταπόκριση, αλλά είναι τέτοιες οι δυναμικές της, που ενώ τη μία σε έχει στα ύψη, την άλλη σε έχει στα βάθη... και δεν τα μπορώ αυτά.
    Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή