23.2.12

Forever On My Mind .

Eίναι η ξαφνική έμπνευση που σου έρχεται όταν ακούς ένα τραγούδι μιας άλλης εποχής. Η έμπνευση για ζωή και έρωτα, εκείνη που σε ωθεί να βγεις σφυρίζοντας στους δρόμους ξεχνώντας τους φόβους και τις αμφιβολίες σου.

Όταν το πιο όμορφο πράγμα που μπορείς να σκεφτείς είναι ο έναστρος ουρανός το καλοκαίρι. Πυροτεχνήματα και μια αίσθηση χαρούμενης αγαλλίασης στον αέρα, παρέα με ανθρώπους που ξέρεις ότι νιώθουν το ίδιο με 'σενα . Γέλια και χαμόγελα. Και έρωτας. Μεθυστικός ρομαντισμός να χρωματίζει τα πάντα πιο έντονα με μια ματαιοδοξία που μόνο οι ονειροπόλοι έχουν .

Kαι όταν τελειώνει η μουσική βρίσκεσαι και πάλι στο άχρωμο δωμάτιο, κοιτάζοντας εκείνο το γνώριμο πρόσωπο -που ποιός ξέρει σε τι κόσμους ταξιδεύει - νιώθοντας πιο μόνος, βάζοντας το κομμάτι στην επανάληψη, ξανά και ξανά, μήπως τελικά όντως βρεθείς σε εκείνη την απόκοσμη και μακρινή γιορτή , χαιδεύοντας το χορτάρι , με άδειο το μυαλό , εσύ και τα αστέρια, με κάποιες νότες να βγαίνουν από ένα πιάνο .



4 σχόλια:

  1. Και εγω νιωθω μερικες φορες την αναγκη να ταξιδεψω σε ομορφα καλοκαιρινα βραδια την νυχτα, με παρεα, τοτε που δεν με ενοιαζε τιποτα.

    Μερικες φορες ειναι ολα τοσο αληθινα. Μεχρι καποιος να σε ξυπνησα. Αλλα αυτες οι λιγες στιγμες της βυθισης στο ονειρο ειναι τοσο μα τοσο μαγικες....

    Την καλησπερα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν τελειώσει η μουσική την ξαναβάζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι, κάποια στιγμή όμως σταματάει να σε ταξιδεύει όπως έκανε πριν .......

      Καλημέρα!

      Διαγραφή